Sergen Yalçın hangi takıma gidiyor? Sergen Yalçın nereye gidecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sergen Yalçın hangi takıma gidiyor? Sergen Yalçın nereye gidecek?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde Beşiktaş'ın teknik direktörü olacağı iddia edilen Sergen Yalçın'ın gideceği takım hakkında iddialar devam ediyorken futbolseverler Sergen Yalçın hangi takıma gidiyor? Sergen Yalçın nereye gidecek? sorularını araştırdı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın hangi takımda teknik direktörlük yapacağı futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Son günlerde araştırılanlar arasında yer alan Sergen Yalçın hangi takıma gidiyor? Sergen Yalçın nereye gidecek? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SERGEN YALÇIN HANGİ TAKIMA GİDİYOR?

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a teknik direktör olarak geleceğine dair iddialar yer alırken, yerel kaynaklarda yer alan iddialara göre Mavi-şimşekler, 2 yıldır boşta olan Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

İddialar arasında Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan yeterli ilgi görmediğinden dolayı Adana Demirspor'a yakın olduğu yer alıyor.

Sergen Yalçın hangi takıma gidiyor? Sergen Yalçın nereye gidecek?

SERGEN YALÇIN KİMDİR?

 5 Kasım 1972 yılında doğan Yalçın, 10 yaşında girdiği Beşiktaş altyapısından A takıma kadar yükselmiş olup 15 yıl kulüp için ter dökmüştür. Sergen’i 15 saniye izleyip Beşiktaş'a kazandıran Serpil Hamdi Tüzün'ün direktifi doğrultusunda her gün deftere 10 tane gol pozisyonu çizdiğini ve onları uyguladığını söylemiştir

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...