Sergen: 'Oğuzhan'ı abartmayın, Türkiye'de tek yıldız var'

Düzenleyen:
Sergen: 'Oğuzhan'ı abartmayın, Türkiye'de tek yıldız var'

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un iyi bir futbolcu olduğunu ancak fazla abartıldığını söyledi.

Son olarak Sivasspor’u çalıştıran Sergen Yalçın, 360 TV Telegol programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. 

OĞUZHAN ÇOK ABARTILIYOR
Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna tam gaz devam eden Beşiktaş’ın, ligde şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söylerken, son haftalarda sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Oğuzhan Özyakup hakkında ise, "Oğuzhan iyi ve faydalı bir oyuncu. O kadar ama. Çok abartıyoruz. İşte şuralara, buralara gidecek diyoruz. Nerde hani büyük maçların hiçbirisinde göremedim. İyi oyuncu ama bir yıldız değil." dedi. 

EN İYİSİ BRUMA
Süper Lig'deki tek yıldızın Bruma olduğunu söyleyen Yalçın, ''Şu anda Türkiye'de oynayan en iyi oyuncu bence Bruma. Çok etkili. Başka faydalı oyuncuları sayacak olursak, Beşiktaş’ın Talisca transferini beğendim. İyi oyuncu. Bir dönem Guti gelmişti mesela. Ondan daha faydalı oldu. Quaresma ikinci döneminde çok katkılı. Onun dışında Volkan Şen ve Lens’in çok faydalı oyuncular olarak görüyorum." dedi.

Sergen: 'Oğuzhan'ı abartmayın, Türkiye'de tek yıldız var'

ŞAMPİYONLUK ADAYIM BEŞİKTAŞ
"Başakşehir şu anda çok iyi gidiyor. Fenerbahçe’nin yarışta olacağını düşünüyorum. Beşiktaş ise ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde yine aynı şekilde güzel gidiyor. Eğer Napoli maçında berabere kalırlar, Benfica’yı da yenerlerse gruptan çıkarlar. Ben her şeye rağmen bu zorlu yarışta şampiyonluğun en büyük adayının Beşiktaş olduğunu düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...