Serena Williams, Sharapova'dan özür diledi

Serena Williams, Sharapova'dan özür diledi

SPOR Haberleri

Kadınlar dünya sıralamasının bir numarası ABD'li tenisçi Williams, 'İlk elini ilk uzatan benim" sözleriyle Sharapova'dan özür diledi.

Kadınlar dünya sıralamasının zirvesinde yer alan ABD'li tenisçi Serena Williams, Rolling Stone dergisine yaptığı açıklamalar nedeniyle arası açılan dünya 3 numarası Rus Maria Sharapova'nın, kendisini affetmesini istedi. Serena Williams, düzenlediği basın toplantısında, Rolling Stone dergisine üstü örtülü olarak Sharapova'nın özel hayatıyla ilgili verdiği demeçten dolayı Rus sporcudan özür diledi. Sharapova ile arasındaki gerilimi daha da tırmandırmak istemediğini belirten Williams, şu ifadeleri kullandı: "Maria, maalesef bulunmaması gereken bir tartışmaya dahil edildi. İlk özür dileyen ve elini ilk uzatan benim. Çünkü insanları inciten veya yanlış anlaşılan bir şey yaptığımı hissettiğimde böyle davranırım. Tenisçiler partisinde Maria ile konuştum ve ona, 'Sana açıkça içimi dökmek istiyorum. Bu meselenin içine çekildiğin için rahatsız olduysan şahsen özür diliyorum. Tüm olanlardan ötürü çok üzgünüm' dedim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...