Serena Williams, 'Hatalar yapmama rağmen kazandım'

/ Kaynak: AA
Serena Williams, 'Hatalar yapmama rağmen kazandım'

SPOR Haberleri  / AA

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Serena Williams rakibini 2-0'la geçti.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Polonyalı Agneiszka Radwanska'yı 2-0 yenen kadın tenisinde dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams, karşılaşmada hatalar yapmasına karşın galip geldiğini söyledi. Williams, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, hatalar yaptığını belirterek, "Radwanska çok iyi oynadı. Kazandığım için mutluyum ama hatalar da yaptım. Dünkü gibi servislerim çok iyi değildi. İkinci sette çok iyi oynamadığımı fark edip, kendimi yeniden oyuna motive ettim" diye konuştu. Her yılın sonunda zihinsel yorgunluğun normal olduğunu vurgulayan ABD'li raket, "Ancak bu şampiyona için motivasyonum yerinde. Bu kadar yolu iyi bir şeyler başarmak için geldim. Zorlu bir kura çektim, bu nedenle elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım" ifadelerini kullandı nbsp;Serena Williams, yarınki rakibi Petra Kvitova'nın çok iyi oynadığını kaydederek, "Kvitova harika oynuyor. Yarın elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benim için kolay bir maç olmayacak" şeklinde konuştu. Radwanska ise Serena karşısında Pekin'de oynadıkları maça göre bu akşam daha iyi oynadığını ifade ederek, "Ancak günündeyse Serena'yı durdurmak çok zor. Benim için kötü bir maç olmadı, gerçekten çok çaba harcadım. Özellikle ikinci sette birkaç şans yakaladım ancak bunları iyi kullanamadım" diye konuştu. nbsp;
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...