Serdar Saatçı gençliğinin kurbanı! Valerien Ismael disiplinsizliği affetmedi, ağlaya ağlaya gitti...

Düzenleyen:
Serdar Saatçı gençliğinin kurbanı! Valerien Ismael disiplinsizliği affetmedi, ağlaya ağlaya gitti...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın altyapıdan yetişen 19 yaşındaki stoperi Serdar Saatçı, Avusturya kampında hayatının şokunu yaşadı. Teknik direktör Valerien Ismael ile tartışan genç futbolcu sinirlerine hakim olamayınca olan oldu! Maçtan çıkartılan ve ağlaya ağlaya soyunma odasının yolunu tutan Serdar yönetim tarafından da kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş dün Avusturya kampında Strum Graz'la golsüz berabere kaldı. Maça sonradan giren Serdar Saatçı, yaptığı hatalar nedeniyle hocasından uyarı aldı... 

Serdar Saatçi hazırlık maçında 72. dakikada oyuna girdi, 83. dakikada oyundan alındı. Direkt soyunma odasına gitti. 

Giderken soyunma odasının kapısına tekme attı.Valerien İsmael oyundan almadan önce Serdar’a seslendi.

“Böyle temposuz oynayacaksan, hiç oynama çıkabilirsin”

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya’da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır." ifadeleri yer aldı. Serdar'ın babası ise Twitter hesabından Beşiktaş muhabiri Seran Dikme'yi hedef aldı... "Oğluma yaftalanan ve itibarsızlaştıran @sercan_dikme 19 yaşında bir evlada yaşattığını yaşaman dileyimdir"

Sercan'ın cevabı ise şöyle oldu...

"Gazeteci, aynadır olanı yansıtır. İşimizi yapmaya, olanları olduğu gibi aktarmaya devam edeceğim. Serdar çok iyi bir futbolcu ben çok seviyorum. Umarım kadro dışı kararı kalkar ve sözleşme imzalanır. Size söyleyeceğim şudur, haksız yere edilen beddua döner, gider sahibini bulur!"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...