Serdal Adalı son noktayı koydu: Özür dilemezse stadyuma sokmam!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Serdal Adalı son noktayı koydu: Özür dilemezse stadyuma sokmam!
SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, 3 Aralık'ta yapılacak seçim öncesi kulüp üyeleriyle buluştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında flaş açıklamalarda bulunan Adalı, özür beklediklerini açıkladı.

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde Denizli'deki kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'a güvendiklerini aktaran Adalı, "Artık Rıza hocamız takımın başında olduğu için böyle bir düşüncemiz yok. Allah kısmet ederse Rıza hocayla seçildikten sonra oturacağız, ne yapacağımıza karar vereceğiz. Ben devam etme düşüncesindeyim, arzusundayım. Tabii onun da bu arzuyu duyması lazım." ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı son noktayı koydu: Özür dilemezse stadyuma sokmam!

SERDAL ADALI: ÖZÜR DİLEMEZSE STADYUMA SOKMAYACAĞIM

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye "parmak salladığı" iddialarını hatırlatması üzerine Adalı, sert bir karşılık vererek şöyle konuştu:

"O günkü parmak hadisesinin bir öncesi var. Biz çok çabuk unutuyoruz bazı şeyleri. Bir masaya vurma görüntüsü vardı Beşiktaş'la ilgili. O gün o masaya vurmanın cevabı çok ciddi ve sert şekilde verilmediği için devamında bu parmak hadisesi ortaya çıktı. Dünyada hiç kimse Beşiktaş'ın evinde, yuvasında Beşiktaş başkanlığına parmak sallayamaz arkadaşlar. Her yerde de söylüyorum. 'Yok ben tribünleri gösteriyordum. Yok, öyle değildi' filan değil. Bu camiadan özür dilemediği müddetçe Federasyon Başkanı'nı o stada sokmayacağım."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...