Serdal Adalı dev projelerini açıkladı! Borçlar kapanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Serdal Adalı dev projelerini açıkladı! Borçlar kapanacak

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gayrimenkul projesi ile elde edilecek, 200 milyon avro gelir borçlara gidecek. Stadın kapasitesi 9.836 kişi artırılacak, tribün gelirleri yükselecek. Akatlar Spor Kompleksi sponsorla yenilenecek ve 12 bin kişilik olacak. Nevzat Demir Tesisleri temelli olarak kulübe kazandırılacak.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü’nde 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde projelerini anlattı. İstanbul’da havaalanına ve şehrin merkezi bölgelerine 10 dakika uzaklıkta, Beşiktaş gayrimenkul projesini hayata geçireceklerini belirten Adalı, “Bu projenin satışından hedeflediğimiz yaklaşık 150 -200 milyon avro ile Beşiktaşımızın banka ve kamu borçlarını kapatacağız. Projenin finansmanını şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz sağlayacak” dedi.

STADA MAKYAJ

Yapılacak değişikliklerle stadın kapasitesinde 9.836 kişilik artış yaşanacağını belirten Serdal Adalı, bu değişikliklerle stadın atmosferinin ve gelirinin önemli ölçüde artacağını belirterek, “Misafir takım tribününü iki katlı olarak daraltacağız. Ayrıca rakip tribüne ses yutucu şeffaf panel konumlandıracağız” diye konuştu. Akatlar Spor Kompleksi için “Gain Medya” ile ön protokol imzalayan Adalı, “Ümraniye Nevzat Demir Tesislerini de temelli olarak kulübümüze kazandıracağız” dedi.

ADALI'NIN LİSTESİ: Metin Keçeli, Ufuk Akçiğit, Aykan Aydın, Uğur Fora, Orhan Özalp, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Hakan Daltaban.

ARAT'IN LİSTESİ: Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...