Sercan Yıldırım, 'Zor ama imkansız değil'

Sercan Yıldırım, 'Zor ama imkansız değil'

SPOR Haberleri

Balıkesirspor'un gol ayağı Sercan Yıldırım, Galatasaray mağlubiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu

Balıkesirsporlu futbolcu Sercan Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçta kötü goller yediklerini söyledi.
Türk Telekom Arena'daki mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Sercan, maçı değerlendirmeden önce, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın acısını yaşadıklarını belirterek, "İnşallah bu tarz şeyler bir daha olmaz ve yapanlar gereken cezayı alırlar" dedi.
Galatasaray karşısında kazanmak istediklerini dile getiren Sercan, "İlk yarı kötü goller yedik. Bundan dolayı motivasyon da bozuluyor. İkinci yarıdaki gibi oynayabilseydik belki daha farklı olabilirdi. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Biz de ligde kalmak için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. İç sahada 8 maçımız var. Bu avantajı kullanırsak eğer ligde kalacağımıza inanıyorum. Biraz zor ama imkansız değil" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...