Şenol Gürneş: Yeni stada sezon sonunda mı geçsek?

Düzenleyen:
Şenol Gürneş: Yeni stada sezon sonunda mı geçsek?

SPOR Haberleri

Vodafone Arena’ya Bursaspor maçıyla dönecek olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in kalan maçları Başakşehir’de oynamak için ısrar ettiği ortaya çıktı. Ancak Başkan Fikret Orman '3 maçta büyük gelir elde edeceğiz, tedirginliğe gerek yok' dedi.

Vodafone Arena’ya Bursaspor maçıyla dönecek olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in kalan maçları Başakşehir’de oynamak için ısrar ettiği ortaya çıktı. Takım olarak Başakşehir’e alıştıklarını söyleyen tecrübeli teknik adamın Vodafone Arena’da yeni bir atmosfer oluşacağını ve bunun da olumsuz etkiye yol açabileceğini yönetimle paylaştı ancak Başkan Fikret Orman “Yıllardır bir sürü farklı ortamda oynadık. Şimdi kendi evimize dönüyoruz. Ekonomik olarak da önemli bir kazanç elde edeceğiz” diye ikna etti. Bunun üzerine Güneş’in birkaç antrenmanı taraftara açık bir şekilde Arena’da yapmak istediği ve çalışmaların bu doğrultuda ilerlediği kaydedildi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...