Şenol Güneş'ten yayıncı kuruluşa sert uyarı: Terbiyesizce

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten yayıncı kuruluşa sert uyarı: Terbiyesizce

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor ile evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş, yeni sezonun ilk iç saha maçında puan kaybı yaşadı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa yüklendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pendikspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa sert eleştirilerde bulundu. 1-1 sona eren mücadele sonrası soruları cevaplayan Güneş, "Yayıncı kuruluşu uyarıyorum, bu şekilde yaparak futbolu siz karalıyorsunuz. Sizin marka değeriniz yok, saygınız da yok. Bu saygısızlığı kabul edemem. Söylemediğim şey hakkında söylemişim gibi kamuoyunda algı yapılmasını doğru bulmam." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten yayıncı kuruluşa sert uyarı: Terbiyesizce

ŞENOL GÜNEŞ: TERBİYESİZLİK YAPIYORLAR

Hakem konularıyla ilgili konuşmamaya karar verdim. Az evvel tesadüf oldu, bunu söylemek durumundayım. Ben, şahısları ve kurumları karşıma almak istemem ama doğruyu da söylemek isterim. Golle ilgili olarak pozisyonu görmedim. Hakem gol görmüşse gol verir, değilse aut verir dedim. Uyarıyorum yayıncı kuruluşu. Güntekin Onay açtı konuyu. İkinci hafta hakemler başladı dedi. Sanki ben hakemi suçlamışım gibi ifade kullandı. Hadlerini bilsinler, terbiyesizlik yapıyorlar. Ben öyle bir şey söylemedim. Ben tam tersine geçiştirdim. Hakem konusu yok dedim, oyunla ilgili konuşma yaptım.

'SAYGISIZLIK YAPIYORSUN'

Onlar hakemi konuşurken ben de hakemden şikayet edermişim gibi 'Oyuna bakalım, Pendik daha iyi oynadı ikinci yarı' gibi şeyler söylendi. Ben hakemle ilgili konuşmadım ki. Yayıncı kuruluşta Güntekin Onay'la beraber konuşan kimdi, unuttum. Futbolu çok iyi bildiğini düşünen bir arkadaş. Yorum yapabilirsin ama saygısızlık yapıyorsun. İfade etmediğim şeyi ifade etmişim gibi kamuoyuna lanse ediyorsun. Sen nasıl yayıncı kuruluşsun? Tarafsız olman mümkün değil de bana saygısızlık yapıyorsun.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...