Şenol Güneş'ten Romain Saiss'e cevap: Hakaretin karşılığı hakarettir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten Romain Saiss'e cevap: Hakaretin karşılığı hakarettir

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın oynanacak olan Tirana maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Güneş, kendisini ayrılmasından sorumlu tutan Romain Saiss'e cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi 2.ön eleme turunda oynanacak Tirana maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, Romain Saiss'in kendisi hakkında dile getirdiği sözlere cevap verdi.

Saiss'in "Beşiktaş'tan ayrılmamın tek suçu Şenol Güneş" ifadelerinin sorulması üzerine açıklama yapan Güneş, "Saiss'in benden bir şikayeti varsa, direkt bana yapar. Arkadan birine söylemişse, o arkadaş gelsin konuşalım. Saiss'in şikayetleri yok, hakaretleri var. Hakaretin karşılığı hakarettir. Fikirlerimi herkes biliyor. Keşke benimle kampa gelseydi. Kampa gelmeyip transfer olan oyuncuya cevabım yok. Bir şey konuşursam, üzülmesini istemem." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten Romain Saiss'e cevap: Hakaretin karşılığı hakarettir

ŞENOL GÜNEŞ: SAISS'IN KALMASINI İSTEDİM

Katar ekibi Al-Sadd'a transfer olan Saiss'in yaşanan anlaşmazlıklara rağmen takımda kalmasını istediğini belirten Şenol Güneş, "Çok iyi bir oyuncu, kalmasını istedim. Kendi gitmek istedi. Önce şehirden memnun değildi, sonra benden memnun değildi, başkana sıra gelmedi. Montero'nun gitme ihtimali yüksek ama idmana çıkıyor. Ben, Saiss dediği için o kişi değilim, başka biriyle karıştırmış olabilir." dedi.

ROMAIN SAISS, ŞENOL GÜNEŞ İÇİN NE DEMİŞTİ?

O geldiğinden beri, kendi kendime ayrılmam gerektiğini söylememe neden olan olaylar birikti. Şenol Güneş gibi bir insana güvenemezdim! Aylarca bu konuda hiç konuşmadım. Takıma ve kendime odaklandım. Bence konuşmak için sezon ortası doğru zaman değildi.

Her şey Dünya Kupası sırasında başladı. Bazı şeyler için beni suçladı. Eğer yaptıklarıma katılmıyorsanız bu sorun değil. Ancak, basının önüne çıkıp kendinizi iyi gösterip, sonra da birebir konuşmalarda tam tersi şeyler söyleyemezsiniz. Ülkem için sakat sakat yarı final oynadım diye beni basının önünde eleştirdi, sonra birebir konuşmamızda bana iyi oynadığımı ve kendisinin de aynı şeyi yapacağını söyledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...