Şenol Güneş’in istediği ilk isim belli oldu! Beşiktaş’tan Onyekuru sürprizi

Düzenleyen:
Şenol Güneş’in istediği ilk isim belli oldu! Beşiktaş’tan Onyekuru sürprizi

SPOR Haberleri

Gedson transferinde Galatasaray’a tarihin çalımını atan Beşiktaş, şimdide Henry Onyekuru bombasıyla gündeme geldi. Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Onyekuru’nun transfer edileceği iddia edildi.

Önümüzdeki sezonun kadrosu için hazırlığa başlayan Beşiktaş, sürpriz transferler yapamaya devam ediyor. Pjanic ve Atiba’dan doğacak boşluğu doldurmak isteyen Siyah-Beyazlı ekip, Galatasaray’a tarihi bir transfer çalımı atarak Gedson Fernandes’i kadrosuna eklemişti. 

ELİ KOLU BAĞLANDI 

Beşiktaş’la mukavelesi sona erecek olan Larin, büyük ihtimalle takımdan ayrılacak. Kanadalı futbolcunun talepleri yönetim tarafından kabul edilmedi. N'Koudou'nun sakatlığı ise Siyah-Beyazlı ekibin elini kolunu bağlamış durumda. Bu bölge için Henry Onyekuru ismi ön plana çıktı.

Şenol Güneş’in istediği ilk isim belli oldu! Beşiktaş’tan Onyekuru sürpriziŞenol Güneş - Ahmet Nur Çebi

ONYEKURU’YU İSTİYOR 

Lig Radyo yorumcusu Mehmet Ayan, Şenol Güneş’in önümüzdeki sezon için Beşiktaş’ın başına geçeceğini söyledi. Güneş’in transfer listesinin başında ise Onyekuru olduğunu belirtti. 

Şenol Güneş’in istediği ilk isim belli oldu! Beşiktaş’tan Onyekuru sürpriziTürkiye'ye dönmeye hazır.

DÖNMEYE SICAK BAKIYOR 

Bonservisi Olympiakos'ta olan Onyekuru, Yunan ekibinde adeta dibi gördü. Monaco kariyeri de hayli sıkıntılı geçti. Onyekuru, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...