Şenol Güneş transferi yasakladı

Şenol Güneş transferi yasakladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta iç ve dış transferde birçok isim gündeme gelirken Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş'in gündeminde sadece şampiyonluk var.

Tecrübeli çalıştırıcının, hem yönetime hem futbolculara hem de personele, "Şampiyonluğa giderken ne iç ne de dış, ne yerli ne de yabancı transferin hiçbirinin konuşulmasını istemiyorum. İleride bunları konuşacak vaktimiz olacak" dediği öğrenildi. Şu anda sadece kalan 3 maçın gündemde olmasını isteyen Şenol Güneş'in futbolculara ve personele bu konuda kesin talimat verdiği öğrenildi.

WOLFSBURG'UN HEDEFİ GOMEZ
 Beşiktaş'ta gelecek sezon devam edip etmeyeceği henüz netleşmeyen Mario Gomez, Almanya'da da dikkatleri üzerine çekti. Ligde 24 gole imza atan Alman yıldızı, Wolfsburg'un gündemine aldığı iddia edildi. Alman basını, Bendtner ile sözleşmesini fesheden, Bas Dost ve Max Kruse'den de istediği verimi alamayan Wolfsburg'un Gomez ile ilgilendiğini ve golcü oyuncunun menajeriyle temas halinde olduğunu öne sürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...