Şenol Güneş hızlı başladı! İşte transfer listesi...

Şenol Güneş hızlı başladı! İşte transfer listesi...

SPOR Haberleri

Yardımcılarını belirleyen tecrübeli teknik adam, yönetimden 2 yabancının haricinde Giray ve Serkan Balcı'yı istedi

Göreve gelmelerinin üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen teknik direktör problemini çözüme kavuşturan Bursaspor Yönetimi, rahat bir nefes aldı. Geçen sezon hedeflenen başarıların gelmemesinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşayan Bursaspor, aldığı radikal karar sonucu Şenol Güneş'le anlaştı. Bursalı taraftarları oldukça mutlu eden bu gelişmenin dışında yeşil-beyazlılar, transfer için de düğmeye batı.
Trabzonspor'dan Colman ve yine eski öğrencisi Giray'ı isteyen Şenol Güneş, iki transfer için de yönetime olumlu rapor verdi. Lig'de üst sıraları hedefleyen bir takım kurmak isteyen Güneş'in takımdan gönderilecek oyuncular için de yönetime rapor vereceği belirtildi. Bursaspor, Antalyaspor'un küme düşmesi sebebiyle sözleşmesi gereği serbest kalan Giray için bonservis bedeli ödemeyecek. Öte yandan imza töreninde takımın kadro yapısıyla ilgili fazla bir açıklama yapmayan Güneş'in, yönetimden direkt katkı sağlayabilecek 2 yabancı istediği öğrenildi. Ayrıca Güneş'in teknik ekibi de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın yardımcısı olarak ilk etapta Fatih Tekke ve Ersel Uzgur'un göreve başlayacağı öğrenildi. Güneş'in ilerleyen süreçte 2 antrenör daha getireceği bildirildi.


1 MİLYON AVRO GARANTİ PARA
Uzun süre sonra Bursaspor'la yeniden sahaya inen Şenol Güneş, yeşil-beyazlılardan 1 yıl karşılığında
1 milyon avro garanti para alacak. Tecrübeli teknik adamın, Avrupa kupalarına gidilmesi durumunda ekstra 200 bin avro daha alacağı öğrenildi.


nbsp;Şenol Güneş hızlı başladı! İşte transfer listesi...
Güneş mizah konusu oldu
Karikatür sanatçısı Harun Yavruoğlu, Şenol Güneş'in Bursaspor ile anlaşmasıyla Trabzon'da yaşanan şaşkınlığı çizgilerle anlattı. Güneş'i timsaha benzeten Yavruoğlu, bordo-mavili taraftara şu soruyu sordurttu: Ula nedur habu halun Şenol Hoca!. nbsp;


TARAFTARDAN TAM DESTEK
Bursaspor'da göreve başlayan Şenol Güneş'e yeşil-beyazlı taraftarlardan büyük destek geldi. İnternetteki forumlarda Güneş'in Bursaspor'da çok şeyi değiştireceği iddia edilirken, yönetimin hızlı hareket ettiği vurgulandı. Taraftarlar, "Güzel şeyler olmaya başladı. Bursasporumuza, kulüp karekterimize yakışan en saygın, en düzgün insanlardan biri. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. 2010'u solumaya başladık", "Dünya devleri ile anılan bir yıldız. 4/4'lük bir seçim. Artık tam destek hep destek", "Tebrikler; yönetim beklediğimden iyi başladı. Yeni sezon öncesi biraz rahatladım. Şenol Güneş çok iyi teknik direktör. Kendisi için de bizim için de hayırlı olsun", "Hızlı hamle doğru karar. Bize de hayırlı olsun demek düşer" görüşlerine yer verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...