Şenol Güneş, 'Hakem olsam ben de kırmızı gösterirdim'

Şenol Güneş, 'Hakem olsam ben de kırmızı gösterirdim'

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam ederken Şenol Güneş, Milli Takımlardan dönen oyuncularını uyararak bu maça konsantre olmalarını istedi.

Futbolcularının sadece Çaykur Rizespor maçına odaklanmasını isteyen Şenol Güneş, yaptığı takımla birlikte yaptığı toplantılarda "Milli maçlar artık geride kaldı. Seçilen tüm oyuncularımız elinden geleni yaptı ve başarılı da oldunuz. Artık tüm dikkatiniz Beşiktaş'a verin" dediği öğrenildi.
 
'Özel yaşantınıza dikkat edin'
 
Çaykur Rizespor maçının ardından zorlu bir periyoda gireceklerini belirten tecrübeli teknik adam "22 günde 6 önemli maça çıkacağız. Özellikle ligde oynayacağımız 4 maç çok çok önemli. Bu maçları kayıpsız geçmemiz durumda önümüz açık olacak. Bugünden itibaren özel yaşantınıza dikkat edin. Uyku ve yemek düzeninize daha da özen gösterin" diyerek oyuncularına uyarılarda bulundu.
 
'Hakem olsam ben de kırmızı gösterirdim'
 
İzlanda maçında oyuna sonradan dahil olup kırmızı kartla oyun dışı kalan Gökhan Töre'nin moralinin bozuk olduğunu belirten Şenol Güneş " Gökhan oyuna dahil olduktan sonra istediklerini yapamadı ve kontrolsüz bir şekilde müdahale yaptı. Konuşmamızda bende hakem olsam kırmızı gösterirdim dedim. Morali bozuk ama maça kadar hazır olacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Geçtiğimiz sezon Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 3 kez ev sahipliği yapan siyah beyazlılar, Akhisar Belediyespor, Başakşehir ve Kasımpaşa ile karşılaştı. Siyah beyazlılar bu maçlarda 7 puan toplamayı almıştı.
Kaynak:LigTV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...