Şenol Güneş: G.Saray ve F.Bahçe’nin elenmesine üzüldüm

Düzenleyen:
Şenol Güneş: G.Saray ve F.Bahçe’nin elenmesine üzüldüm

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçının ardından karşılaşmayı ve Şampiyonlar Ligi’ndeki gruplarını değerlendirdi.

Bursaspor karşısında daha iyi oynayan ve galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyleyen Güneş, “Kazanma isteğimiz oyuna ve skora yansıdı. Pozisyon daha çok üretmeliydik. Topu ayağımızda çok tuttuğumuz anlar oldu. Şanssız yediğimiz bir gol var. Eldeki oyuncuların iyi olması kadar, yeni gelenlerin de iyi seviyede olması gerekiyor” dedi. Güneş Şampiyonlar Ligi’yle ilgili olarak da, “Elimizde geniş bir kadro var. Kariyerli oyuncularımız geldi. Lige ve Şampiyonlar Ligi’ne değişiklikler yaparak gireceğiz. Gruptaki takımların hepsi isim olarak Barcelona, R.Madrid olarak gözükmese de iyi takımlar. Özellikle Leipzig genç ve dinamik takım. Dortmund’un önünde bitirdiler. Hedefimiz gruptan çıkmak. G.Saray ve F.Bahçe’nin Avrupa’dan elenmesine Türkiye adına üzüldüm” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...