Şenol Güneş futbolcuları adeta haşladı: Artık sorumluluk alın!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş futbolcuları adeta haşladı: Artık sorumluluk alın!

Spor Haberleri

Gaziantep’te takımı tanıyamadığını söyleyen Beşiktaş’ın hocası “Oyun üstünlüğü skora yansımalı. Artık becerilerinizi gösterin” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ta moraller çok bozuk. Gaziantep deplasmanında zirveyle aradaki farkı azaltma yolunda çok önemli fırsatı kaçıran siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş dünkü idmanda oyuncularını haşladı. Oyun üstünlüğünün skora yansımaması hâlinde bir anlam ifade etmediğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularının ekstra işler yapmamasına öfkeli. Oyuncularından becerilerini göstermesini isteyen Güneş, özellikle hücumdaki isimlere yüklendi.

REDMOND BU NE HAL?

Gaziantep deplasmanına ilk 11’de başlayan ancak oyunda kaldığı süre içinde varlık gösteremeyen Nathan Redmond şimşekleri en çok üzerine çeken isimdi. İngiliz oyuncunun çok daha fazla sorumluluk almasını isteyen Şenol Güneş “Yeteneklerini göstermelisin. Beşiktaş’a bu yüzden geldin” diyerek yıldız isimden beklentisinin yüksek olduğunu söyledi. Takıma yaptığı konuşmanın ardından Güneş bazı isimlerle de birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

JOSEF GÖREVE HAZIR

Sakatlığını atlattıktan sonra Gaziantep maçı kadrosuna alınan ancak kulübede oturan Josef de Souza âdeta hırs küpü. Adana Demirspor maçında forma giymek isteyen Brezilyalı oyuncunun idmanlardaki istekli görüntüsü teknik ekibi sevindirdi. Şenol Güneş’in Josef’e forma vereceği öğrenildi. 

GHEZZAL ÖZLENİYOR

Beşiktaş’ın hücumda organizasyon üretmekteki sıkıntısı gözlerin yeniden Rachid Ghezzal’a çevrilmesine yol açtı. ABD’de geçirdiği ameliyat sonrası geçtiğimiz hafta bireysel çalışmalara başlayan Cezayirli yıldızın, 18. haftada oynanacak Kasımpaşa maçına yetişmesi bekleniyor. 

Bu videolar da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...