Şenol Güneş Beşiktaş'ı şahlandırdı

Şenol Güneş Beşiktaş'ı şahlandırdı

SPOR Haberleri

Tecrübeli hoca özellikle hücum hattında eski oyuncuları kullanmasına rağmen ortaya bambaşka bir takım çıkardı

Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu önünde ortaya koyduğu futbol ve 5-2'lik fantastik skor Süper Lig'de ilk haftanın olayı oldu. Daha maçın başlama düdüğüyle birlikte rakibini adeta boğmaya başlayan siyah-beyazlı takımın 90 dakika boyunca hırslı, yırtıcı, ayağa dikine ve yüksek isabet yüzdeli, çok varyasyonlu futbolu büyük takdir topladı. Kartal'ın on birinde 4 yeni isim vardı. Quaresma, Beck, Rhodolfo ve Tosic. Bunlardan üçü defans bloğunda yer alırken bir tek Q7 ilk 45'te ofansa destek verdi. Bir diğer deyişle Beşiktaş'ın 7 futbolcusu Slaven Bilic döneminde oynayan oyunculardı. Buna rağmen Mersin ekibini dağıtan müthiş futbol, bir başka deyişle "Aynı oyuncularla ortaya çıkan farklı Kartal" akıllara tek bir ismi getirdi: Şenol Güneş... Evet bu bir sihirli dokunuştu ve 11 Haziran 2015'te takıma imza atan Güneş sadece 67 günde ekibini bu hale getirmişti.
Skoru abartmayalım
Maç sonrası bu müthiş değişimi özetleyen cümleyi aslında Oğuzhan Özyakup kullandı. Beşiktaş'ın Mersin önünde en çok sivrilen futbolculardan olan Oğuzhan, "Kamp dönemi çalışmalarımız ağır geçti ama bunun sebebini maçta anlıyorsunuz" diyerek hocasına saygısını dile getirdi. Gittiği her takımda önemli değişimlere imza atan Şenol hoca, Süper Lig'in ilk haftasında camiaya müthiş bir güven pompalarken farklı skora rağmen soğukkanlılığını da muhafaza etti. Güneş futbolcularını toplayarak, "Takım içinde olan uyum sahaya yansıdı. Yeni gelen oyuncular da bu uyuma dahil oldu. Rakiplerimize göre biz daha başarılı olacağımızı gösterdik. Şimdi bu uyumu geliştireceğiz" sözlerini kullandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...