Şenol Güneş: Başkasına verilse daha çok sevinirim

Düzenleyen:
Şenol Güneş: Başkasına verilse daha çok sevinirim

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akyazı Stadı'na adının verilmesiyle ilgili sorulara "İsmi başkasına verilse daha çok sevinirim. Benim elimde olsa başkasına veririm." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa'ya mağlup oldukları mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Güneş, Trabzonspor'un yapımı tamamlanan stadyumuna isminin verileceği ile ilgili sorulara cevap verdi.

Güneş'in konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

"İSMİ BAŞKASINA VERİLSE DAHA DA ÇOK SEVİNİRİM"

"Benim herhangi bir sokağa, sahaya, binaya ismimin verilmesi çok önemli değil. Şehrin tümünde varlığını hissediyorum. Dışında da olsa kalbim orada. Tabi bana da verilse niye verildi diye kavga çıkarmak istemem, benim üzerimden spekülasyon yapılmasını istemem. Trabzon Akyazı Stadı'nın ismi bir başkasına verilse daha da çok sevinirim. Benim elimde olsa başkasına veririm"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...