Şenol Güneş Ante Rebic'i açıkladı, Ceyhun Kazancı'nın adını ağzına almadı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş Ante Rebic'i açıkladı, Ceyhun Kazancı'nın adını ağzına almadı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milan'ın Hırvat futbolcusu Ante Rebic'i her an imzayı atabileceğini açıkladı. Tirani'yi 3-1 mağlup ettikleri UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçı sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş'in istifa eden sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın ismini zikretmemesi dikkat çekti.

Beşiktaş, geçen sezondan bu yana sportif direktör olarak çalışan Ceyhun Kazancı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-Beyazlı idarecinin geldiği günden beri teknik direktör Şenol Güneş'le yıldızının barışmadığı iddia ediliyordu.

Güneş'in 3-1 kazanılan Tirani maçı sonrası Ceyhun Kazancı için "bir kulüp çalışanı" ifadesi dikkat çekti. Beşiktaş teknik direktörü "Dün de konuştum Beşiktaş'ın paniğe gidecek hiçbir sorunu yok. Sadece üzüldüğümüz çalışan bir arkadaşın ayrılması oldu ama bunlar oluyor" dedi.

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şöyle:

"İYİ ÇALIŞAN OYUNCULARI GÖRDÜK"

"Sezonun ilk maçı. İyi çalışan oyuncularımızı 90 dakika içinde göreceğimiz maçtı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Rakip iki maç oynadı. Onlar da epey zorladılar. Fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir ama oyun üstünlüğü bizdeydi. Oyun hakimiyeti iyiydi. Tüm oyuncular elinden gayreti gösterdi, tebrik ediyorum. Seyirci de bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizim için avantajlı bir skor oldu.

"GENÇLERİN KATILIMI ÇOK ÖNEMLİ"

Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak, her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç de değişiklik yapmayabilirdik, üç tane yaptık. Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular var, rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecek. Elimizde bulunan oyuncuların, oynadığımız oyunu bilen, bunun üzerine çeşitlilik koyabilecek oyuncular. Bunlara katılan genç oyuncular var. Onların da sayısını çoğaltmak istiyoruz. Onların katılımı da önemli.

Şenol Güneş Ante Rebic'i açıkladı, Ceyhun Kazancı'nın adını ağzına almadı!

REBİC TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Aynı şekilde de transfer yapmak, transferle ilgili geçen Rebic'le  konuştuğumda iki oyuncuyu bu maçtan önce kadroya yazma durumumuz vardı. Gelirse yazabiliyorduk, gelmediği için söyledim. Ama yarın ne gibi gelişmeler olur, başka oyuncu olabilir. Başka oyuncu olabilir. Çok konuşulan oyuncular vardı. Ha geldi, gelecek diye, gelmedi.

Transferde Türk oyuncularla ilgili düşüncemiz var. Ama bize iş olsun diye alacağımız Türk oyuncu yok. Direkt oluyorsa, mevkisinin en iyisiyse en iyisiyle onu da almak isteriz. Belki mavi kartla alırız. Ondan sonra kırmızı kart gösterirler bize. Kartlara girdik bu ara, bugün sarı kart görmedik.

Başkalarının ne yaptığı bizim için önemli değil. Elimizde olan bir şey değil. Biz kendimizi en doğru yerde, kulübün ekonomisine, en doğru yapabileceğimizi yapmaya çalışıyoruz. Ben ne dersem yanlış anlaşılacak. Kulüp elinden geleni yapıyor. Transfer yapılmazsa da biz işimizi yapacağız.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...