Şenol Güneş, Aboubakar'a terapide bulundu

Düzenleyen:
Şenol Güneş, Aboubakar'a terapide bulundu

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ta 4 maç aradan sonra gol atan Kamerunlu oyuncuyla konuşan Güneş, “Gol atmana en az maçı kazanmamız kadar sevindim” dedi.

Ligde geçtiğimiz hafta Başakşehir’in Gençlerbirliği karşısında puan kaybetmesiyle zirve ortağı olan Beşiktaş, kupada da Kayseri’yi yenerek grubunda liderliğe yükselmeyi bildi. 3 kulvarda mücadele eden siyah-beyazlılarda golcü oyuncu Aboubakar’ın kötü performansı ise dikkati çekiyor. Kupada Kayseri’ye attığı golle 4 maç aradan sonra sessizliğini bozmayı başaran Kamerunlu oyuncuyla görüşen Teknik Direktör Şenol Güneş terapide bulunuyor. Aboubakar’la dün bire bir görüşen tecrübeli teknik adam, “Gol atmana en az aldığımız galibiyet kadar sevindim. Senin formda olman takım için çok önemli. Çok çalıştığını görüyorum. Bunun için de devamının geleceğine inanıyorum” dedi. 

Ligde 14 haftada 2 gol

İdmanlarda ve maçlarda elinden geleni yaptığını söyleyen Aboubakar da “Bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Hem siz hem de arkadaşlarım inanılmaz bir şekilde bana moral veriyorsunuz. Daha iyisi için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Porto’dan kiralanan ve yeni sezonda bonservisi de alınacak olan Kamerunlu forvet ligde 12 maçta (651 dakika) 2 gol kaydedebildi. Ve dakika bazında gol ortalaması 325’e denk geldi. Ki, Kamerunlunun gol sayısı savunma kökenli Marcelo ile aynı oldu. Geçen sezonki golcü Mario Gomez ise 14 haftalık dilimde 10, bir önceki golcü Demba Ba ise 8 gole imza atmıştı. Kupadaki ilk golünü önceki gün Kayseri’ye atan Aboubakar, Avrupa’da ise 3 gol atma başarısını gösterdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...