Seni 'Kim' sevmez?

Seni 'Kim' sevmez?

SPOR Haberleri

Min Jae Kim, performansı ve kişiliğiyle gönülleri fethetti. Çalışma disiplini ve sempatik tavırlarıyla takımın dikkat çekici isimlerinden olan Güney Koreliden beklenti çok yüksek

Adı Avrupa devleriyle anılırken, sırtına Fenerbahçe formasını geçiren Güney Koreli savunmacı Min Jae Kim, kısa sürede farkını ortaya koydu. Eski kulübünde uzun süre forma giymeyen, son resmî maçına da 9 Haziran’da millî takımda çıkan 24 yaşındaki Kim, buna rağmen sarı lacivertlilerde iyi bir başlangıç yaptı. Özellikle hava toplarındaki ve ikili mücadelelerdeki etkinliğiyle dikkat çeken Min Jae Kim, hem teknik heyetin yüzünü güldürdü hem taraftarlara güven verdi. Kim’in antrenman performansı da saygı uyandıracak seviyede.

Çok kazandıracak
Açık kapatmak için ekstra çalışmalar yapan Min Jae Kim, en kısa sürede hazır olabilmek adına özel antrenörünü de İstanbul’a getirdi. İkili ilişkilerdeki sıcakkanlılığıyla takım içinde sempati, çalışma disipliniyle saygınlık kazanan Koreli, “Henüz gerçek performansıma ulaşmadım. Kısa sürede eksiklerimi giderip çok daha güçlü mücadele etmek için çalışıyorum” dedi. Fenerbahçe, 3 milyon avroya transfer ettiği Kim’den hem performans olarak, hem de transfer geliri açısından büyük beklenti içinde. Korelinin sözleşmesinde serbest kalma maddesi de bulunmuyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...