Sen neymişsin Demba Ba!

Sen neymişsin Demba Ba!

SPOR Haberleri

Sivas Da Costa'yla öne geçti. Ba ligdeki ilk golüyle karşılık verdi. Ardından el yordamı ile düzelttiği topu bir daha 90'a astı...

...Yiğido Hakan'la puana ortak olsa da, Ba'nın asistinde Olcay 'maç bizim' dedi. Olimpiyat Stadı'nda yaşanan zemin problemi sebebiyle çareyi Ankara'da bulan Beşiktaş, maç eksiğiyle kaybettiği liderliğini sürdürmek için çıktı başkentteki mücadeleye. İlk yarıda yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremeyen, Veli'yle direkten dönen Beşiktaş, ikinci yarıda masaya yumruğunu vurdu. Sivasspor kalecisi Ertuğrul'un formunun zirvesinde olduğu gecede her şeye rağmen liderlikten vazgeçmeyen siyah-beyazlılar, ilk yarıda 40. dakikada Da Costa'nın golüyle neye uğradığını şaşırdı. Gökhan Töre'nin ilk 45'te son dakikadaki frikiğiyle beraberliğe yaklaşan siyah-beyazlıların şansı 55. dakikada döndü. Milli Takım'dan sakat dönen Oğuzhan'ı riske etmek istemediği için Kerim'e şans veren Slaven Bilic, gidişatı beğenmeyince 55'te iki ismi yer değiştirerek maçtaki en kritik hamlesini yaptı. Bu dakikadan sonra da Ankara'da Beşiktaş'ın resitali başladı. nbsp;Sen neymişsin Ba!
Ligde henüz golü bulunmayan Demba Ba, golcü kimliğini 58. dakikada hatırladı. Gökhan Töre'nin ortasını tek vuruşla filelere gönderen Senegalli yıldız, 7 dakika sonra da Beşiktaş'ı 2-1 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra daha fazla yüklenmeye başlayan Sivasspor, kimsenin beklemediği anda skora denge getirdi. 74. dakikada Cicinho'nun kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambole nokta koyan Hakan skoru yeniden eşitlemeyi başardı: 2-2. Liderlik aşkıyla saldırmaya devam eden Beşiktaş'ta Demba Ba bir kere daha kahramanlığa soyundu. Yıldız futbolcu, müthiş topuk pasıyla sahadaki herkese ders verirken, kaleciyle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ın yıldızı Olcay Şahan galibiyeti getiren golü kalenin tavanına astı ve Kartal 3-2 kazandığı maçın ardından liderliğe devam etti.
HÜSEYİN?EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...