Semih Şentürk 15 yıl sonra ilk kez açıkladı: Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Semih Şentürk 15 yıl sonra ilk kez açıkladı: Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi şaşırttı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçında A Milli Takım, Hırvatistan ile Bursa'da karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi EURO 2008'de Hırvatistan'a attığı son saniye golüyle hafızalarda yer edinen Semih Şentürk, 15 sene önce attığı golün şu an geçerli olamayacağını söyledi.

Türk futbol tarihinin unutulmaz golcüleri arasında bulunan Semih Şentürk, yarın akşam Bursa'da oynanacak Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Radyo Gol'e konuşan eski milli futbolcu, EURO 2008'de Hırvatistan'a attığı unutulmaz son saniye golü için, "O golün anlatımı benim telefon zili gibi oldu. Maçı anlatan Yalçın Abi'yi tekrar gördüğümde 'O kadar Semih'i nasıl söyledin?' dediğimde, o da 'O golü nasıl attın?' dedi. Ben de 'Farkında değilim' yanıtını verdim" yorumunda bulundu.

Semih Şentürk 15 yıl sonra ilk kez açıkladı: Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi şaşırttı

SEMİH ŞENTÜRK: VAR OLSA GOL İPTAL OLURDU

O dönem atılan golün kendisi için çok gurur verici olduğunu aktaran Semih, "Belki İlhan Ağabey'in (Mansız 2002 Dünya Kupası), benim Hırvatistan'a attığım gol, bir de Selçuk İnan'ın İzlanda'ya serbest vuruştan attığı gol ülkemizi sokağa döken gollerden başlıcaları... Çok gururluyum. Ama o anı nasıl anlatayım dersen bir tek Emre ağabeyin havada uçuşunu gördüm. Dedim ki, 'Bu top buralara bir yerlere seker.' Oralarda topun nereye düşeceğini hissettiğim için geldiğinde Allah ne verdiyse vurdum. Şu an bana desen ki 'Onu bilerek mi oraya vurdun?' Yok. Niye bilerek diyeyim. Mütevazi olayım." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Hırvatistan'a attığı unutulmaz golün şu an geçersiz olabileceğini söyleyen Semih Şentürk, o dönem VAR sisteminin olması durumunda golün iptal olacağını şu sözlerle anlattı:

"Emre (Aşık) Ağabey'ın o pozisyonunda VAR olsa gol iptaldi zaten. Adamların üzerine süpermen gibi geldi."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...