Selçuk'a yasal doping

Selçuk'a yasal doping

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son haftaların eleştirilen ismini telefonla aradı ve "Kaptan sana güveniyoruz" diyerek moral aşıladı.

Son haftalarda oynadığı futbolla eleştirilen ve takıma katkısı tartışılır duruma gelen Selçuk İnan'a Fenerbahçe derbisi öncesi Başkan Ünal Aysal'dan büyük destek geldi. Sarı-kırmızılı futbolcuyu telefonla arayan Aysal, "Takımımızın kaptanı sensin. Eleştirilere kesinlikle kulak asmaman gerek. Fenerbahçe ile oynayacağımız zorlu karşılaşmada sana büyük iş düşüyor. Tüm yönetici arkadaşlarımızla sana güveniyoruz. Elinden gelenin en iyisini yapıp, Fenerbahçe karşısında takımı coşturan isim olacaksın" ifadelerini kullandı. Başkan Aysal'ın telefonuyla büyük moral kazanan Selçuk İnan da sarı-kırmızılıların bir numa-rasına başarı sözü verdi ve "Derbiyi kazanıp, kalitemizi ortaya koyacağız" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...