Selçuk İnan: 'Terim isteyince Burak Yılmaz'ı aradım...'

/ Kaynak: AA
Selçuk İnan: 'Terim isteyince Burak Yılmaz'ı aradım...'

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, sarı-kırmızılı takıma gelerek doğru tercih yaptığını, her gün yeniden anladığını söyledi.

Selçuk İnan, Galatasaray Dergisi'nin haziran ayı sayısındaki nbsp; röportajında, sarı-kırmızılı takımdan 4 yıl önce teklif geldiğini belirterek, nbsp; "Belki en iyi teklif değildi ama bir tercih yapmam gerekti. Yüreğime sordum, nbsp; 'Galatasaray'a git' dedi. Bakıyorum tam yedi kupa kaldırmışım. Yüreğimin sesini nbsp; dinledim diye her gün teşekkür ediyorum kendime" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Galatasaray'da bu kadar fazla kupa kaldırmayı düşünmediğini ama en nbsp; azından iki şampiyonluk kazanabileceğini umduğunu kaydeden Selçuk İnan, "Bunun nbsp; bana yeteceğini düşünüyordum ama Allah bana üç tane şampiyonluk yaşattı ve nbsp; toplamda yedi tane kupayı kazanmayı nasip etti" değerlendirmesinde bulundu.
nbsp;
Transferi sırasında durumda olduğunu, tercih edilen değil tercih eden nbsp; konumunda bulunduğunu belirten Selçuk, şöyle devam etti:
nbsp;
"Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Galatasaray, benim içimde bir nbsp; sevda. Galatasaray'ı o kadar çok seviyorum ki, bu zamana kadar kazandığım parayı nbsp; başka takımlarda ilk senemde de kazanabilirdim. Galatasaray'a bir söz vermiştim nbsp; ve Galatasaray'da oynamak istiyordum. Galatasaray yeniden kurulan bir takımdı ve nbsp; bu işi en iyi yapan Fatih hoca ile yola çıktı. Bu takımın oluşumunda Fatih nbsp; Terim'in büyük bir payı vardır."
nbsp;
Son şampiyonluk
nbsp;
Sezon sonuna doğru birçok insanın Galatasaray'a şans vermediğini nbsp; belirten Selçuk İnan, " Biz şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Eğer istersek her nbsp; maçı kazanabileceğimizi biliyorduk" diye görüş belirtti.
nbsp;
En önemli sorunlarının gol yemek üzerine olduğunu kaydeden Selçuk, nbsp; "Önce onu konuşmaya başladık ve bu sorunu gidermeye çalıştık. Onu giderdikten nbsp; sonra skoru bulabileceğimizi biliyorduk" dedi.
nbsp;
Burak Yılmaz'ın transferi
nbsp;
Selçuk İnan, Galatasaray'a transfer olmadan önce Rusya'ya gitmek üzere nbsp; olan Burak Yılmaz'ı Fatih Terim'in istemesi üzerine telefonla aradığını ve imza nbsp; aşamasında "Çık odadan 'Fatih hoca kesinlikle imza atmasın' diyor" dediğini nbsp; belirtti.
nbsp;
Burak Yılmaz'ın o dönem Rusya'ya gitmek istemediğini, Trabzonspor ile nbsp; de problemleri olduğunu dile getiren Selçuk, şunları kaydetti:
nbsp;
"Buna benzer sıkıntılar vardı ama onu da etkilemek istememiştim. Ta ki nbsp; takımın sezon başı kampına katılana kadar. Fatih hoca beni gördü. 'Burak ne nbsp; yaptı?' dedi. Ben de, 'hocam şu anda imza atıyor, Rusya'da' dedim. 'O zaman ara, nbsp; atmasın' dedi. Ben de koşa koşa odaya gittim ve Burak'ı aradım. Fatih hoca nbsp; 'kesinlikle imza atmasın, onu almamız lazım, ona ihtiyacımız var' diyor, dedim. O nbsp; 1-2 saati unutamam. Burak imza atmadı. Sezon sonunda Burak da 'iyi ki aramışsın' nbsp; dedi."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...