Selçuk İnan da maç sonu Mete Kalkavan’a ateş püskürdü

Düzenleyen:
Selçuk İnan da maç sonu Mete Kalkavan’a ateş püskürdü

SPOR Haberleri

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan karşılaşma sonrasında hakem Mete Kalkavan’ı bombaladı.

Sarı-kırmızılı oyuncu bu sezon üçüncü kez ceza aldığını, bu üç maçta da Mete Kalkavan’ın başrol oynadığını söyleyerek, “Hayatım boyunca hiçbir zaman hakemler hakkında konuşmadım. Yine hakemlerle ilgili konuşmayacağım. Ben hakem hakkında konuşacağım. Mete Kalkavan’ı konuşacağım! Onu çok seviyorum hakikaten. Hakem hakkında kötü niyet hissediyorum. Benimle de diğer oyuncularla da iletişimi çok kötü. Hakemleri seviyoruz, saygı da duyuyoruz. Onlardan da saygı bekliyoruz. Onlar da haddini bilecek, her şeyi söyleyemeyecek” ifadelerini kullandı.
Kötü niyeti varsa söylesin
Selçuk, “Mete Kalkavan benimle ilgili bir problemi olabilir. Bana kafasını takmıştır. Ya benim arkadaşlarım ne olacak? Belki benimle bir sorun yaşarsın, ama bunu bütün takıma mal edemezsin. Futbolda takdir hakları önemli. Bazen ince ince sizi oynatmaz hakem. Biz bunu hissediyoruz. Hakemin benimle ilgili kötü bir niyeti varsa lütfen bana söylesin. Göstermiş olduğu tutuma dikkat etsin. 4 senede 8 kupa kazandık. İnsanlar sürekli bizim kupa aldığımızı görüyor ve bir değişiklik istiyor. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz, ama lütfen biraz daha dikkatli olsunlar” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...