Selçuk İnan as kadroda

Selçuk İnan as kadroda

SPOR Haberleri

Kayseri’de ilk yarı sonunda oyundan aldığı tecrübeli futbolcuyu bugün Ç.Rizespor karşısında as kadroda sahaya sürecek olan Galatasaray Teknik Direktörü, De Jong’u ise kulübede oturtacak

Kayseri deplasmanında ilk yarı sonunda oyundan alınan Selçuk İnan'ın formasını yeni transfer Nigel De Jong'a kaptıracağı konuşuluyordu. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in bugün oynanacak Çaykur Rizespor maçında da kaptanından vazgeçmeyeceği öğrenildi. ABD'den fizik olarak yüzde yüz hazır dönmeyen De Jong yine yedek kulübesinde oturacak ve maçın gidişatına göre ikinci yarıda şans bulacak. Selçuk, Rizespor'a karşı ilk 11'de olacak ve orta sahanın göbeğinde Tolga Ciğerci ile oynayacak.

SAĞ BEKTE UMUT CAVANDA
Bu arada Riekerink sağ bekte yaşanan sorunu yeni transfer Luis Cavanda ile çözmek istiyor. Sakatlığını atlatan ve hafta boyunca takımla çalışmalara katılan Cavanda'nın Çaykur Rizespor maçına 11'de başlaması bekleniyor. Galatasaray'da son iki senede sağ bekte 9 farklı isim görev aldı (Salih, Veysel, Tarık, Yasin, Denayer, Koray, Semih, Linnes, Sabri) ancak istikrar yakalanamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...