Şehir’de tur vakti

Şehir’de tur vakti

SPOR Haberleri

Grupta lider durumda bulunan Okan Buruk’un ekibi, Cengiz Ünder’in takımını yendiği takdirde turu garantileyecek

Avrupa kupalarının iki numaralı organizasyonuna üç takımla başladık ama elde bir kaldı. Beşiktaş ve Trabzonspor’un erken havlu attığı organizasyonda Medipol Başakşehir bugün tur için sahada olacak. Rakip ise Başakşehir’in eski oyuncusu Cengiz Ünder’in de formasını giydiği İtalyan ekibi Roma. Temsilcimize gruptan çıkması için galibiyet yetiyor, beraberlik hâlinde ise hesaplar son maça kalıyor.

Buruk: Hazırız
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, İtalyan Corriere dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada “Medipol Başakşehir’i, ülkemizin sınırları dışında da iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Millî takımımız, Avrupa Şampiyonası’na kaldı, biz de kulüp olarak uluslararası arenada iyi örnek olmayı amaçlıyoruz. İlk maça göre daha güçlüyüz, bir sürü sakat oyuncumuz iyileşti. Roma ile mücadele etmek için hazırız” dedi.

Beşiktaş
S. Bratislava
SAAT: 20.55
STAT: Vodafone Park
HAKEM: Jorgji (Arnavutluk)
YAYIN: beIN Sports 1

Trabzonspor
Getafe
SAAT: 18.50
STAT: Medical Park
HAKEM: Treimanis (Letonya)
YAYIN: beIN Sports 1 

Başakşehir
Roma
SAAT: 20.55
STAT: Fatih Terim
HAKEM: Hategan (Romanya)
YAYIN: beIN Sports 2 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...