Seferovic için Katar umudu

- Güncelleme:
Seferovic için Katar umudu
Spor Haberleri

Benfica’dan satın alma bedeliyle kiralanan İsviçreli golcünün Katar’da piyasa yapmasını bekleyen Cimbom, oyuncuyu gönderip daha az maliyetli birini alacak.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray’ın sezon başı büyük umutlarla Benfica’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Haris Seferovic dert oldu. 30 yaşındaki yıldız, sarı kırmızılıların hazırlık kampında gösterdiği performansla beklentileri arşa çıkarmıştı. Ancak ligin başlamasıyla beraber âdeta kayboldu. Aslan, parçalı formayla çıktığı 8 lig maçında skora hiç katkı veremeyen İsviçreli golcüyle devre arası yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Benfica ile yapılan ilk görüşme ise olumsuz geçti. 

2,3 MİLYONLUK DERT

Cimbom, yıllık 2,3 milyon avro alan Seferovic’in yerine daha efektif bir golcü arayışına başladı. Sarı kırmızılıların umudu ise Dünya Kupası’nda Seferovic’in yeniden eski günlerine dönmesi. Bu durumda satın alma opsiyonlu sözleşmesini, talip olacak kulüplere devredip zarardan kâra geçmek isteyen Galatasaray, yerine daha az maliyetli bir golcü bulacak. Seferovic’in satın alma opsiyonu için belirlenen bedel ise 2,5 milyon avro. 

DOĞUKAN'I BİZE VER

Yerli rotasyonu sınırlı olan Galatasaray Avrupa’da sıkı bir çalışma içerisinde. Aslan, sezon başı Hull City’ye transfer olan Doğukan Sinik için, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibine fiyat soracak. 23 yaşındaki millî orta saha oyuncusu bu sezon Championship’te 10 maça çıkarken 1 asist yaptı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...