Seçim heyecanı kayboldu

Seçim heyecanı kayboldu

SPOR Haberleri

Faruk Süren, 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurulunda tecrübeli isimlerin aday olmadığını, seçimin kalabalık olacağını düşünmediğini söyledi

G.Saray eski başkanı Faruk Süren, 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurulunda tecrübeli isimlerin aday olmadığını, seçimin fazla kalabalık olacağını düşünmediğini söyledi. Süren, "Mayıs ayında seçim olacağı daha önceden belliydi. Fakat gördüğüm kadarıyla tecrübeli arkadaşlar aday olmadı. Galatasaray'ın bir takım meseleleri varsa ki var, yapısal bakımdan var, kurumsal disiplin bakımından var. Bunlar Galatasaray'ın elindeki varlıklarla israf edilmeden değerlendirilecek. Bunun Galatasaray'ın ortak aklından çıkması gerektiğini düşünüyorum. Henüz o ortak akıl oluşmadı, o yüzden seçim heyecanına kayboldu diyorum. Yoksa seçim seçimdir" dedi. Süren, şampiyonluk yarışı için ise "Galatasaray'ın avantajları var. Fenerbahçe'den bir puan önde. Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak olması da önemli" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...