Seçil Erzan'ın topladığı paralar ortaya çıktı! Açıklanan bedel dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Seçil Erzan'ın topladığı paralar ortaya çıktı! Açıklanan bedel dudak uçuklattı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yüksek faizli gelir iddiasıyla dolandırıcılık davasında yargılanan Seçil Erzan'în topladığı toplam para miktarı açıklandı. En yüksek ücreti Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın verdiği öğrenildi.

Yüksek faizli fon vaadiyle birçok futbolcuyu dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın topladığı toplam para miktarı belli oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın paylaştığı listede en çok parayı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın verdiği ortaya çıktı.

Birçok ünlü ismin yer aldığı listede yaklaşık 44 milyon dolar ve 15 milyon 625 bin TL toplandığı öğrenildi.

SEÇİL ERZAN'IN TOPLADIĞI PARA LİSTESİ

Seçil Erzan'ın topladığı paralar ortaya çıktı! Açıklanan bedel dudak uçuklattı

SEÇİL ERZAN NE DEMİŞTİ?

Hakim karşısında ifade veren Seçil Erzan, "Ben dolandırıcı değilim. Son dönemde bir şeyler ortaya çıktı. Ben Galatasaray kulübüne yakın olduğum için oyuncuların parasını değerlendirme konusunda elimden geleni yapıyordum. Ben insanların parasını üzerime almadım. Birileri beni dolandırdı. Dışarıda parayı değerlendireceğimi düşündüm ve evimi defalarca ipotek ettim. Arabamı sattım her şeyi mi sattım" açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...