Schuster, Beşiktaşlı yıldızın peşinde

Schuster, Beşiktaşlı yıldızın peşinde

SPOR Haberleri

Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Alman çalıştırıcı Bernd Schuster, Beşiktaş'ın başarılı savunmacısının peşinde.

Bir dönem Beşiktaş'ta görev alan ve şu an La Liga ekiplerinden Malaga'yı çalıştıran deneyimli teknik adam Bernd Schuster, Beşiktaş'ın başarılı savunmacılarından Ersan Adem Gülüm'ün peşinde... nbsp;İspanyol basınında yer alan habere göre; Bernd Schuster'in Beşiktaşlı futbolcu için kısa süre içerisinde siyah beyazlı kulüp ile temasa geçeceği belirtilirken Alman teknik adamın takım savunmasını güçlendirmek adına Beşiktaşlı futbolcuyu mutlaka takımda görmek istediği ancak bu transferin gerçekleşmemesi durumunda listesinde bulunan iki savumma oyuncusuna yöneleceği kaydedildi.
BEŞİKTAŞ SATABİLİR
Transfer sezonuna 15 Milyon Euro ile başlayan Beşiktaş cephesinde konuyla ilgili sessizlik hakim. Siyah beyazlı ekip, Malaga kulübünden Ersan için resmi teklif beklerken takım kaptanı İbrahim Toraman ile yeni sözleşme imzalanmasının ardından Beşiktaş'ın kendisine yapabilecek iyi bir teklife 'evet' demesine kesin gözüyle bakılıyor. (SPORX)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...