Schumi'yi ihmal mi yaktı?

Schumi'yi ihmal mi yaktı?

SPOR Haberleri

Schumacher'in geçirdiği kazayla ilgili, "Kar kalınlığı yetersizdi. İhmal var. Kaskı üç parçaya ayrıldı" iddiaları ortaya atıldı.

Fransa'da kayak yaptığı sırada kaza geçiren eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Alman kanalları dün ülkenin efanesi hakkında saatlerce süren yayınlar yaparken, kayak sporuyla ilgilenen bazı uzmanların yaptıkları yorumlar oldukça dikkat çekiciydi. Schumacher'in kayak yaptığı tepeden aşağıya inen bir kayakçının çektiği video görüntülerini izleyen uzmanlar, bölgedeki kar kalınlığının yeterli olmadığını ve Fransa'da yer alan Meribel pistinde çok ciddi ihmal yapıldığını belirttiler. Meribel Kayak Merkezi'nin Direktörü Christophe Gernignon-Lecomte ise yaptığı açıklamada, Schumacher'in teknik sepeplerden dolayı kaza geçirdiğini söylemiş, polis de kazayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olan efsanevi Alman pilot yarın doğum gününü kutlayacaktı. Bu arada alman basını, çarpışmanın şiddetiyle ünlü yarışçının başındaki kaskın üç parçaya ayrıldığını iddia etti. nbsp;
KURTARILMA ANI GÖRÜNTÜLENDİ
Meribel'de pazar sabahı oğluyla beraber kayak yaparken düşerek başını kayalıklara çarpan Schumacher'in kurtarılma anının görüntüleri ortaya çıktı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...