Schmeichel devri yeniden başlıyor!

Schmeichel devri yeniden başlıyor!

SPOR Haberleri

İngiltere'de Leicter City forması giyen Kasper Schmeichel, İngiltere-Danimarka karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti.

Danimarka Milli Takımı'nın kalecisi Kasper Schmeichel, İngiltere karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla babası Peter Schmeichel'a benzetildi. 2004-2009 yılları arasında Premier Lig'de Manchester City'nin kalesini koruyan 27 yaşındaki kaleci, bu ayrılığın ardından bir türlü dikiş tutturamadı. Şu an Leicester City forması giyen Schmeichel, Danimarka'nın İngiltere ile oynadığı maçta göz doldurdu.
Danimarka'nın deplasmanda İngiltere'ye 1-0 yenildiği maçta müthiş kurtarışlara imza atan Schmeichel, özellikle futbolseverlerin babası Peter Schmeichel'dan hatırladığı ayaklarını kullanarak yaptığı hamlelerle dikkat çekti. Başarılı file bekçisi için ara transferde Milan'ın ve Manchester United'ın girişimlerde bulunduğu ancak iki kulüple de anlaşmanın sağlanamadığı belirtiliyor. sporx




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...