Sarışının adı esmerin tadı, onlar atıyor Fenerbahçe kazanıyor

Sarışının adı esmerin tadı, onlar atıyor Fenerbahçe kazanıyor

SPOR Haberleri

Son 7 sezonun en gollü 5 haftasını geride bırakan F.Bahçe'nin bu başarılı performansında Kuyt, Caner, Sow ve Webo'nun imzası bulunuyor.

Fenerbahçe'nin sarışınları Kuyt ile Caner, esmerleri ise Webo ve Sow, attıkları gollerle sarı-lacivertlilere hayat veriyor. Sezona Konya şokuyla giren Fener şimdi gol averajıyla da olsa liderlik koltuğuna oturmak için Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş-G.Saray derbisi hakkında vereceği resmi kararı bekliyor. İlk 5 hafta sonunda 15 gole imza atan ve 1988-89 sezonundaki 103 gol rekoruna göz diken Kanarya'yı kanatlandıran isimler Kuyt, Sow, Webo ve Caner. Aykut Kocaman gibi Ersun Yanal'ın da vazgeçilmezi olan Dirk Kuyt, 4 golle takımın en skoreri. Hollandalı yıldızı, 2 haftalık kadro hasretinden sonra hat-trickle geri dönen Sow ile son 3 sezon toplamı alındığında Süper Lig'in en golcü ikinci ismi olan Webo 3'er golle takip ediyor. Caner'in ise, Yobo, Alves, Emre, Alper gibi 1'er golü bulunuyor. Caner, 4 asistle de sadece F.Bahçe'nin değil Süper Lig'in zirvesinde yer alıyor. Bu arada 6. Asliye Mahkemesi Başkan Aziz Yıldırım'a "kulüp üyeliklerinin tespiti" davasındaki "reddi hakim" talebinin kötü niyetle yapıldığı gerekçesiyle 2 bin lira para cezası verdi. Eski futbolculardan 'Mikro Mustafa' lakaplı Mustafa Güven'in vefatı ise camiayı üzdü. nbsp;M. Emin ULUÇ

KIYMETE BİNDİ
F.Bahçe Yönetimi, en parlak günlerini yaşayan Caner Erkin için kolları sıvadı. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda bitecek sözleşmesinin uzatılacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...