Saray karıştı

Düzenleyen:
Saray karıştı

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın başından beri sivri açıklamalarıyla dikkat çeken yöneticisinde beklenen son gerçekleşti İki hafta önce açıklama yapması yönetimce kısıtlanan Nazifoğlu, “Ben bu maskeyi artık takmayacağım” dedi Levent Nazifoğlu, “Antalya’daki saldırıyı Alper Narman organize etti” derken, Başkan Dursun Özbek’i de ağır suçladı

BURHAN CAN TERZİ

Trabzonspor mağlubiyeti ile sarsılan Galatasaray’da henüz yenilginin şokunu yaşarken dün öğle saatlerinde bir deprem daha yaşandı. Sarı-kırmızılı kulübün futboldan sorumlu yöneticisi Levent Nazifoğlu istifa ettiğini açıkladı. Önceki gün Karadeniz deplasmanında kafilede de yer almayan yönetici, “Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Maskeli balo oynanıyor. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim. Dursun Özbek’i rahat bırakmıyorlar. Çok etkileniyor, bıraksalar düzlüğe çıkaracak, eminim. İsim vermeyeceğim ama yönetimin içinde iki kişi Dursun Özbek’i yanlış yönlendiriyor” ifadelerini kullandı. 
İki isim kim? 
Levent Nazifoğlu
, taraftardan sorumlu yönetici Alper Narman ile de gerginlik yaşadığını doğruladı. Nazifoğlu’nun Trabzon deplasmanına gitmesini Narman engellemişti. Antalya’da bazı taraftarların takım otobüsüne saldırması üzerine Nazifoğlu’nun ultrAslan grubunu da hedef alması ikilinin ağır tartışmalar yaşamasına sebep olmuş ve istifa sürecinin fitili ateşlenmişti. Levent Nazifoğlu’nun işaret ettiği iki ismin Alper Narman ve Nasuhi Sezgin olduğu ifade edilirken, istifa eden yöneticinin “Antalya’daki olayları, ultrAslan’ın takım otobüsüne saldırmasını bizzat bizim yöneticimiz Alper Narman yaptı. Takım da biliyor Alper’in yaptırdığını” şeklinde şok ifadeler kullandığı da iddia edildi. 
Madem o gidiyor tamam...
İstifa edeceğini cuma sabahı Mehmet Özbek ve Cenk Ergün’e söylediğini dile getiren Levent Nazifoğlu, “Trabzonspor maçını bekledim. Başkan bana, ‘Leventcim o bir yönetici, gelmesi lazım’ dedi. Ben de o zaman Alper Narman gitsin dedim. Kapandı konu. Benim Trabzon’a gitmeyeceğim perşembeden belliydi. İstifa edeceğim de o günden belliydi. Maçın bitmesini bekledim sadece. Alper Narman yönetimde olmamalı. Zaten hasbelkader oraya kadar gelmiş. Aslında ben onu kaale bile almıyorum” sözlerini kullandı. 

Başkan sattı iması
Nazifoğlu, “Sevgili başkanımdan şunu beklerdim. Ben sayın başkan için en az 20 kere bütün Türkiye’yi karşıma alarak konuşmalar yaptım. Ben de en azından bugün sayın başkanın bir açıklama yapıp, hem bu Ayhan olayıyla ilgisinin olmadığını söylemesini beklerdim, hem de bu alınan futbolcuların yapılan pazarlıklarında benim ilgimin olmadığını söylemesini isterdim. Bir gün benimle ilgili açıklama yapmadı. Benimle ilgili yalan yazılara hiç müdahale etmedi” serzenişinde bulundu. 
Serdar bana yıkıldı
Levent Nazifoğlu, “Serdar Aziz tamamen benim anlaşma yaptığım ve fiyatlarını konuştuğum bir transferdir. Onun transferinde Bursa’nın 5 yöneticisi, Mehmet Özbek, Dursun Özbek ve benim katıldığım 7 saatlik pazarlık sonrası paralar verildi. Bakıyorum ki bugün orada verilen 4.5 milyon avro tamamen benim üstüme kalmış, kimsenin de hiç umurunda değil bu durum” derken artık köşesine çekilmek ve futbolla hiç ilgilenmemek istediğini belirtti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...