Sandıklıspor Emrah Potuk'u transfer etti

/ Kaynak: İHA
Sandıklıspor Emrah Potuk'u transfer etti

SPOR Haberleri  / İHA

Sandıklıspor, Fenerbahçe'ye transfer olan Alper Pokut'un abisi ve Eskişehir Demirspor futbolcusu Emrah Potuk'u renklerine bağladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sandıklıspor, Fenerbahçe'ye transferi ile sıkça gündeme gelen Alper Pokut'un abisi ve Eskişehir Demirspor futbolcusu Emrah Potuk'u renklerine bağladı. nbsp;Sandıklı'ya, babası Mustafa Potuk ile gelen Emrah Potuk, Sandıklıspor Onursal Başkanı ve Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Eli bol ile buluştular. Yapılan görüşmede, geçen sezon Eskişehir Demirspor'da forma giyen Emrah Sandıklıspor ile anlaştı.
Orta saha ve sağ açık oynadığını belirte tecrübeli futbolcu, Sandıklıspor'a gelmekten mutlu olduğunu söyledi.
Baba Mustafa Potuk da, aile ailesi olarak transferi tamamladıklarını belirterek "Alper Fenerbahçe'ye, Emrah'da Sandıklıspor'a transfer oldu. Biz Afyonkarahisarlı bir aileyiz ve oğlumun burada olmasından mutluyum" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...