Sana ne oldu Motta?

Sana ne oldu Motta?

SPOR Haberleri

Slaven Bilic, Motta'nın bir türlü eski performansını sergileyememesi üzerine Brezilyalı oyuncu ile özel bir görüşme yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçen sezon kiralık oynayan ve sezon başında bonservisi alınan Motta'nın bir türlü eski performansını sergileyememesi üzerine Brezilyalı oyuncu ile özel bir görüşme yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, geri dönüşlerdeki zamanlama hataları ve paslarındaki isabetsizlikle dikkat çeken Motta'nın bir an önce kendine gelmesini istedi. Bilic'in siyah-beyazlı oyuncuya, "Sen bizim için önemli bir futbolcusun. Bu sezon üç cephede mücadele edeceğiz. Ama formunu yakalayamazsan kulübede oturmak zorunda kalacaksın." diyerek sert bir ikazda bulunduğu belirtildi. Motta'nın düşüşünün sürmesi halinde Bilic, Brezilyalı oyuncuyu kulübeye çekecek ve İsmail Köybaşı'nı sol bekte görevlendirmeye başlayacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...