Samuel Holmen, 'İpi göğüsleyeceğiz'

Samuel Holmen, 'İpi göğüsleyeceğiz'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Sivas maçında forma bulan ve taraftarın gönlünde taht kuran oyuncusu Samuel Holmen, hocası Ersun Yanal'a övgüler yağdırdı.

Fenerbahçe'nin Sivas maçında forma bulan ve taraftarın gönlünde taht kuran oyuncusu Samuel Holmen, hocası Ersun Yanal'a övgüler yağdırdı. "Hocamız disiplinli ve çalışkan birisi, bu bakımdan benim açımdan çok uygun bir çalışma stiline sahip" diyen Holmen, "Beni tam istediğim yerde oynatıyor. Koşmak benim doğamda var. Özellikle defansif görevlerde agresif olmayı seviyorum. Hücuma katılmayı da seviyorum. Takımıma enerjim ve coşkumla katkı yaptığımı düşünüyorum" sözlerini kullandı. İsveçli oyuncu, "F.Bahçe gibi büyük bir takımda şampiyonluktan başka sonuç başarısızlıktır. Bu gerçeği bilerek geldim ve baskı hissetmiyorum. Zaten inanıyorum ki sezon sonu ipi biz göğüsleyeceğiz . Taraftar beni sanal platformlarda on birde görmek istiyor. Bunlar beni çok mutlu ediyor. Ben de onları performansımla mutlu etmeyi sürdüreceğim" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...