Samsunspor'dan Igor Tudor açıklaması! Yüksel Yıldırım, sürpriz görüşmenin detaylarını anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Samsunspor'dan Igor Tudor açıklaması! Yüksel Yıldırım, sürpriz görüşmenin detaylarını anlattı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni bir teknik direktörle anlaşmayan Samsunspor'da gündeme Igor Tudor geldi. Süper Lig'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran Hırvat hocanın yapılan teklife verdiği cevap ortaya çıktı.

Yaklaşık 11 sene sonra yeniden Süper Lig'e yükselen Samsunspor, yeni sezona istediği başlangıcı yapamadığı için teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırmıştı.

Yeni hoca arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibi, Sergen Yalçın ve Rıza Çalımbay ile temasa geçmişti.

İki hocayla da anlaşmayan Samsunspor'da gündeme Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor geldi.

Samsunspor'dan Igor Tudor açıklaması! Yüksel Yıldırım, sürpriz görüşmenin detaylarını anlattı

TUDOR'DAN SAMSUNSPOR'A CEVAP

Halk Gazetesi'ne konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Igor Tudor ile görüştüklerini ancak Hırvat teknik adamın yeniden Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini ve İtalya'da çalışmak istediğini, o yüzden İtalyan takımlarından teklif beklediğini söyledi. Bu nedende Tudor artık gündemimizde yok."

YÜKSEL YILDIRIM: ÜZÜLÜYORUM

Yeni hoca konusunda sürecin yavaş gittiğini itiraf eden Yüksel Yıldırım, En büyük sıkıntımız hocaların Samsunspor'u iyice izleme ve görme talepleri. Bu da zaman alıyor. Süreç hızlı ilerlemiyor, üzülüyorum. Bu işler sadece parayla olmuyor. Samsunspor'un bulunduğu konum ve transfer yasağı alma ihtimalinden dolayı görevi çok riskli görüyorlar ve yanaşmıyorlar." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...