Samsunspor neden ceza aldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Samsunspor neden ceza aldı?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Samsunspor’a, FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağını CAS’ın da onamasının ardından Karadeniz ekibinin aldığı ceza gündem oldu. Samsunspor’un aldığı CAS’tan aldığı ceza ile ilgili futbolseverler konuya ilişkin en çok Samsunspor neden ceza aldı? Samsunspor niye ceza aldı? Sorularını araştırmakta.

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’a CAS tarafından uygulanan 2 dönemlik transfer yasağının ardından ceza ile ilgili detayların yanı sıra nedenleri de merak konusu oldu. Ara transfer ve yaz transfer sezonunda transfer yapamayacak olan Kırmızı beyazlı ekibin neden ceza aldığı ile ilgili Samsunspor neden ceza aldı? Samsunspor niye ceza aldı? Konuları araştırılmakta işte detaylar.

SAMSUNSPOR NEDEN CEZA ALDI?

2022 yılında kadrosunda bulunan Litvanyalı sağ kanat oyuncusu Arvydas Novikovas ile Brezilyalı orta saha oyuncusu Boldrin’i önce kadro dışı bırakan Samsunspor, daha sonra ise sözleşmelerini fesih etmişti. Bunun üzerine oyuncu FIFA’ya başvurmuş ve FIFA, Temmuz ayında Arvydas Novikovas ile sulh yoluyla anlaşan Samsunspor’a 2 dönem transfer yasağı uygulamıştı. Samsunspor kulüp avukatları FIFA'nın kararına karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuruda bulunmuştu. Samsunspor, 22 Aralık 2023 tarihinde yaptığı açıklamada süreç hakkında bilgilendirmede bulunarak 2 dönem transfer yasağı aldığını duyurdu.Samsunspor neden ceza aldı?

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Davut Yalın. 23 Aralık 2023 09:51

Çok acemice ceza, acaba buna nasıl göz yumuldu Avukatları nasıl göz yumdu. Ayıtlamaya pirinçte kalmadı çok yazık bu camiaya.

Sonraki Haber Yükleniyor...