Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız

Düzenleyen: / Kaynak: İHA / Haber Merkezi
- Güncelleme:
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız

SPOR Haberleri  / İHA / Haber Merkezi

Süper Lig'e 3 maçta 1 puanla başlayan Samsunspor transfere yöneldi. Başkan Yüksel Yıldırım sosyal medyadan taraftarlara "Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız" çağrısı yaptı. Karadeniz ekibi Fransa Ligue 1’de mücadele eden Toulouse ile 3 yıllık yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı. Taylan Antalyalı'nın sakatlığı ise moralleri bozdu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız" diyerek taraftardan sabırlı olmasını istedi.

Twitter'dan açıklama yapan Yıldırım, "Transferler için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Çok az kaldı. Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız. Ben sizlerden daha çok istiyorum ama transferler öyle bir günde bitmiyor. Lütfen sabırlı olalım. Ben sizler için buradayım. Birlikte çok güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bazı taraftarlar ise transfer konusunda doğru tercih yapılmadığı ve geç kalındığı eleştirilerinde bulundu.

TAYLAN ANTALYALI SAKATLANDI

Galatasaray'dan kiralanan milli orta saha Taylan Antalyalı, Sivasspor maçında sakatlanmıştı. Taylan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı:

"Sporcumuz Taylan Antalyalı’nın çekilen MR ve yapılan detaylı tetkikleri neticesinde ayak bileği dış bölgesi bağında yırtık, yumuşak doku travması ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Sporcumuzun en kısa sürede sahaya dönmesi için tedavisine başlanmıştır."

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız

 Ligue 1 ekiplerinden Toulouse ile Samsunspor arasında 3 yıllık yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı.

SAMSUNSPOR & TOULOUSE İŞBİRLİĞİ

Samsunspor ile Toulouse kulübü arasında imzalanan birliği anlaşması; stratejik, teknik ve yönetim anlamında karşılıklı yetenek ve bilgi paylaşımı esasına dayanıyor. Yaz dönemi boyunca gerçekleşen karşılıklı ziyaretlerin ardından imzalanan iş birliği kapsamında, her iki kulüp farklı projelerde gelişim için birlikte çalışacak.

2022’de Ligue 2 şampiyonu olarak Ligue 1’e yükselen ve 2023’te ilk kez Fransa Kupası’nı kazanan Toulouse FC; antrenman metodolojisi, altyapı gelişimi, genç yeteneklerin seçilmesi ve takıma kazandırılması gibi alanlarda bilgi ve deneyimini Samsunspor ile paylaşacak. Ayrıca Samsunspor Futbol Akademisi’nin gelişimi için de aktif rol oynayacak.

COMOLLİ: VİZYONUN BİR ÜRÜNÜ

Toulouse Başkanı Damien Comolli şunları söyledi:

“Bilgi birikimimizi, uzmanlığımızı ve deneyimimizi paylaşmak için Başkan Yüksel Yıldırım ile birçok görüşme gerçekleştirdik. Kendisi, bizim Toulouse da ortaya koyduğumuz yükselme başarısını Türk futbolunda başarıyla uygulayan Samsunspor’un gelişimine öncülük etmiş bir kişi.

İddia sahibi iki kulüp olarak, alt yapımızdaki gençlerin ve A takımımızdaki futbolcularımızın performanslarını sürekli geliştirmeye odaklıyız. İş birliğimiz de bu vizyonun bir ürünüdür. Remy Loret ve Selinay Gürgenç önderliğindeki ekibimiz, bu iş birliğinin en verimli ve en üretken şekilde gerçekleşmesi için canla başla çalışacak. Başkan Yüksel Yıldırım’a bize olan güveni için teşekkür ediyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA / Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...