Şampiyonluk tatbikatı! Galatasaray Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şampiyonluk tatbikatı! Galatasaray Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

SPOR Haberleri

Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'i 7-0'la bozguna uğrattı... Fenerbahçe'nin evinde Giresunspor'a yenildiği akşam Fatih Terim Stadı'nda dünya yıldızlarıyla şov yapan Cim Bom, Dünya Kupası arasına mutlu giriyor. Kerem Aktürkoğlu'nun 3 gol attığı maçta derbi golcüsü Mauro Icardi de penaltıdan golünü atmayı bildi. Mertens, Katar'a gol sevinciyle gitti. Tabelayı Abdülkerim belirledi. Okan Buruk'un takımı puanını 27'ye yükseltip farkı 2'ye indirdi. Medipol Başakşehir 24 puanda kaldı.

Galatasaray Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - GALATASARAY (0-7) ÖZET İZLE

Süper Lig'in ilk 9 haftasında sadece 1 gol yiyen, Avrupa'da da en az gol yiyeyn takımlardan biri olan, gol atmanın hiç kolay olmadığı Medipol Başakşehir evinde Galatasaray'dan 6 yedi. Teknik direktör Emre Belözoğlu olanlara hala inanamıyor!

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Ok

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Çaiçara, Ndayishimiye, Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Biglia (Dk. 46 Aleksic), Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan (Dk. 46 Deniz Türüç), Traore (Dk. 64 Szysz), Münir (Dk. 64 Serdar Gürler), Keny (Dk. 82 Okaka)

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir (Dk. 23 Kazımcan Karataş), Torreira (Dk. 71 Berkan Kutlu), Oliveira (Dk. 80 Midtsjo), Rashica (Dk. 79 Barış Alper Yılmaz), Mertens (Dk. 72 Mata), Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Goller: Dk. 14, 59 ve 85 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 45 Icardi (Penaltıdan), Dk. 45+4 Ndayishimiye (Kendi kalesine), Dk. 65 Mertens, Dk. 88 Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray),

Sarı kartlar: Dk. 44 Ndayishimiye, Dk. 83 Aleksic (Medipol Başakşehir), Dk. 75 Rashica, Dk. 76 Muslera (Galatasaray)

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1591509020468183040

OKAN BURUK KAZANAN 11'İ PEK BOZMADI

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 13. haftadaki Beşiktaş derbisinin ilk 11'ine göre tek değişiklik yaptı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maça sarı-kırmızılı ekip, Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Milot Rashica, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ilk 11'i ile çıktı.

Galatasaray'ın yedek kulübesinde Okan Kocuk, Leo Dubois, Fredrik Midtsjö, Haris Seferovic, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Emin Bayram, Barış Alper Yılmaz, Juan Mata, Kazımcan Karataş yer aldı.

Teknik direktör Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Beşiktaş müsabakasına ilk 11'de başlayan Barış Alper Yılmaz'ı yedeğe çekerken bu oyuncunun yerine Kerem Aktürkoğlu'nu görevlendirdi.

Şampiyonluk tatbikatı! Galatasaray Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

KEREM AKTÜRKOĞLU HAT-TRİCK YAPTI

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, 3 gol birden atarak galibiyette başrolü oynadı.

Ligde son olarak 6. haftada deplasmandaki Kasımpaşa maçında 2 gol birden atan Kerem, sonrasında forma giydiği 6 müsabakada gol sevinci yaşayamadı.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımını 1-0 öne geçiren, ardından da skoru 4-0 ve 6-0'a getiren golleri kaydeden Kerem Aktürkoğlu, suskunluğuna son verirken, bu sezon ligdeki gol sayısını 5'e çıkardı.

Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig kariyerinde ikinci kez hat-trick" yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcu, 2020-2021 sezonunda Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yendiği maçta da 3 kez ağları havalandırmıştı.

YUNUS AKGÜN KADROYA GİREMEDİ

Galatasaray'da genç futbolcu Yunus Akgün 21 kişilik müsabaka kadrosuna yazılmadı.

Son haftalardaki performansıyla ilk 11'deki yerini Milot Rashica'ya kaptıran 22 yaşındaki kanat oyuncusu, Başakşehir mücadelesinde ise maç kadrosuna alınmadı.

Sarı-kırmızılılarda ayrıca Patrick van Aanholt ve Metehan Baltacı ile sakatlıkları bulunan Yusuf Demir ve Mathias Ross da kadroda yer almadı.

Şampiyonluk tatbikatı! Galatasaray Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

OKAN BURUK'UN EN FARKLI GALİBİYETİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenörlük kariyerindeki en farklı galibiyeti, 7-0'lık skorla daha önce başında şampiyonluk yaşadığı Medipol Başakşehir karşısında aldı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da en farklı mağlubiyetini bu karşılaşmada yaşadı.

Bu arada sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de 4 sezon aradan sonra bir maçı 7-0'lık skorla kazandı. Galatasaray, en son 2017-2018 sezonunda 3 Mart 2018'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'u bu skorla yenmişti.

Şampiyonluk tatbikatı! Galatasaray Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...