Şampiyonluk kanatları altında

Düzenleyen:
Şampiyonluk kanatları altında

SPOR Haberleri

Fenerbahçe derbisi içeride, Başakşehir ise deplasmanda. İstanbul dışındaki 4 maç ise Antalya, Trabzon, Bursa ve Gaziantep

Galatasaray derbisini kazanan Beşiktaş, şampiyon ilan ediliyor. Ki teknik ekip ve takımın derbi sonrasındaki TT Arena’daki sevinci de bu yöndeydi... Siyah-beyazlıların şampiyonluk ve haliyle üç yıldız havasına girmesi “erken” gibi görülebilir ama bakıldığında şampiyonluğun kanatları altında olduğu ve pençesindeki fikstürün lehine olduğu aşikâr. G.Saray derbisini kayıpsız kapatmış Kartal’ın önünde final özelliğinde iki maç kaldı. Tabii ki her maç zor ama şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadelede Beşiktaş, Başakşehir ile deplasmanda, F.Bahçe ile de içeride oynayacak…
29 ve 30’a dikkat
“Beşiktaş’ı zorlu yolculukta avantajlı kılan ve yüksek uçuran olay ne?” derseniz “İstanbul” cevabını verebiliriz… Siyah-beyazlılar kalan 12 haftalık dilimde 8 maçını şehir içinde yapacak. Dışarıya ise sadece 4 deplasman var. Onlar da Antalya, Trabzon, Bursa ve Gaziantep. En yakın takipçisi Başakşehir’in 4 puan önünde bulunan Beşiktaş adına kilit haftalar ise 29 ve 30. Önce sezonun ilk yarısında berabere kaldığı Başakşehir ile oynayacak ardından ise Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Eğer o döneme kadar mevcut puan aralıkları devam ederse olası galibiyetlerde şampiyonluk ilanını erken yapabilecek.

Şampiyonluk kanatları altında

Açık ara daha iyiyiz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün aylık dergisindeki yazısında altı çizilecek konulara değindi rakiplere mesaj verdi… İşte başkandan öne çıkanlar: “Şampiyon unvanıyla sezona başlayan Beşiktaş Futbol Takımımız, Şeref’iyle oynayıp Hakkı’yla kazanarak zirvedeki yerini koruyor. Oynadığı seyir zevki yüksek futbolla herkesin takdirini ve beğenisini kazanan ekibimiz, eminim şampiyonluk ipini bu sezon da göğüsleyecek ve üçüncü yıldızı göğsümüze takacağız. Ligdeki ezeli rakiplerinden açık ara çok daha iyi durumda olan, sizlerin de desteğiyle her daim dolu tribünlere oynayan, her biri kendisini Beşiktaş Ailesi’nin bir parçası gibi hisseden futbolcularımızla ilgili elbette arada sırada çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Kim ne derse desin, kavga etmek, çatışma içinde yer almak bize yakışmaz. Biz Beşiktaş’ız ve bizi sadece Beşiktaş ilgilendiriyor. Kimse ailemizin huzurunu bozamayacaktır.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...