Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece yine nefes kesen maçlar oynandı. İşte gruplarda oluşan puan durumu ve tur atlayan takımlar.

Şampiyonlar Ligi 'nde A, C, D gruplarında oynanan 6 karşılaşma ile grup maçları tamamlandı. İşte gruplarda oluşan puan durumu ve tur atlayan takımlar. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında MANU, evinde Shakhtar'ı 1-0 yendi ve Ukrayna temsilcisi 3. sıraya geriledi. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Manchester United evinde Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Old Trafford Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kırmızı Şeytanlar 1-0'lık skorla kazandı.
İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede İngiliz ekibine galibiyeti getiren golü 67. dakikada Phil Jones kaydetti. Kalan dakikalarda Ukrayna temsilcisi ataklarını sıklaştırsa da aradığı golü bulamadı.
Bu skorun ardından MANU puanını 14 yaptı ve grubun zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı. Lucescu'nun öğrencileri ise Leverkusen'in Sociedad deplasmanında kazanması sonrasında grupta 3. sıraya geriledi ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitti.
Ömer Toprak, Lucescu'yu ağlattı!
Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen, milli savunma oyuncumuz Ömer Toprak'ın golüyle tur atladı.
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda iddiası kalmayan İspanyol ekibi Real Sociedad ile ikincilik hesapları yapan Alman temsilcisi Bayer Leverkusen karşılaştı. Anoeta Stadı'nda Real Socieadad'ı 1-0 yenen Bayer Leverkusen, Devler Ligi'nde yoluna devam etti.
Manchester United'ın 7 puanı bulunan Mircea Lucescu'nun ekibi Shakhtar Donetsk'i 1-0 yenmesinin ardından Real Sociedad'ı 1-0'la geçen Bayer Leverkusen puanını 10'a yükseltti ve grubu ikinci sırada tamamlayarak tur atladı.
Bayer Leverkusen'e galibiyeti getiren golü 49. dakikada milli futbolcumuz Ömer Toprak kaydetti. Maçta başarılı bir performans sergileyen Ömer Toprak attığı golle de takımına turu getirmiş oldu.
Bu arada Bayer Leverkuse'nde Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can da Ömer Toprak gibi 90 dakika görev yaptı. Türk asıllı İsviçreli golcü Eren Derdiyok ise 86. dakikada oyuna dahil oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...