Şampiyon Trabzonspor 36. haftada Hatayspor deplasmanında....

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Şampiyon Trabzonspor 36. haftada Hatayspor deplasmanında....

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'de 2021-22 sezonu şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Trabzonspor, 36. haftada Hatayspor deplasmanında... Bordo-Mavililer bu maçı kazanıp puan rekoru iddiasını sürdürmek istiyor.

Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan...  Bayarslan'ın yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Oğuzhan Çakır olacak. Bu müsabakada VAR koltuğunda Emre Malok oturacak. Malok'a AVAR olarak Kerem Ersoy ve Ozan Ergün eşlik edecek.

HATAY'DA COŞKULU KARŞILAMA

Dün zel uçakla kente gelen bordo-mavili kafileyi çok sayıda taraftar karşıladı. Havalimanında bekleyen bir grup Trabzonspor taraftarları takımlarını beklerken, müzik eşliğinde horon oynadı. Otobüse binen takımları için tezahüratta bulunan taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Bazı taraftarlar, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile fotoğraf çekildi.

Şampiyon Trabzonspor 36. haftada Hatayspor deplasmanında....

MUHTEMEL 11'LER

Ligde oynadığı 35 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi alan Hatay ekibi, 49 puanla 10. sırada yer alıyor. Hatayspor'da sakatlığı süren Adama Traore ve Kamil Ahmet Çörekçi karşılaşmada forma giyemeyecek. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-0 kazanmıştı.

HATAYSPOR: Münit, Adekugbe, Burak Öksüz, Falette, Sadık Baş, Onur Ergün, Dylan, Benzia, Saba, El Kaabi, Diouf

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan Asan, Hugo, Ahmetcan, Puchacz, Berat, Dorukhan, Abdülkadir Ömür, Yusuf Erdoğan, Visca, Cornelius

RUBEN RİBEİRO KADRO DIŞI

hatayspor'da orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro'nun kadro dışı bırakıldığı duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ruben Ribeiro, yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizin ortak kararı neticesinde kadro dışı bırakılmıştır." ifadelerine yer verildi.

DAHA LİG BİTMEDİ...

Trabzonspor'un bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiği Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin de düşmesi kesinleşti. Avrupa kupalarına katılım ve ligde kalma mücadelelerinin heyecanı ise sürüyor. Haftaya 33'er puanla 17. sırada giren Altay ile 18. sırada bulunan Çaykur Rizespor'un ligde kalma ümitlerini sürdürmesi için 3 maçın tamamını kazanması gerekiyor. 42 puanla 16. sırada yer alan Gaziantep FK'nin kalan 3 maçta 1 puan alması durumunda Altay ile Çaykur Rizespor lige veda edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...