Şampiyon hoca bulundu! Carlo Ancelotti resmi imzayı atıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şampiyon hoca bulundu! Carlo Ancelotti resmi imzayı atıyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Real Madrid ile 1 sene daha sözleşmesi bulunan Carlo Ancelotti'nin Brezilya Milli Takımı'nın yeni patronu olacağı konuşuluyor.

2022 Dünya Kupası'nın ardından Tite ile yollarını ayıran Brezilya Milli Takımının Carlo Ancelotti ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Geçici olarak Ramon Menezes'i getiren Sambacılar, 2026 Dünya Kupası şampiyonluk hayaline Ancelotti ile ulaşmayı hedefliyor.

 

Brezilya basınından Globo'ya göre Real Madrid'i çalıştıran İtalyan hocanın milli takımın başına geçeceği belirtildi.

Şampiyon hoca bulundu! Carlo Ancelotti resmi imzayı atıyor

HEDEF ANCELOTTİ İLE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Daha önce Jorge Jesus'u göreve getireceği iddia edilen Brezilya Milli Takımı'nın Carlo Ancelotti isminde karar kıldığı öne sürüldü.

Yeni sezonda Real Madrid'den kalma ihtimali olan 64 yaşındaki hocanın 1 sene boyunca iki takımı birlikte çalıştıracağı iddia edildi.

HEDEF 2026 DÜNYA KUPASI ŞAMPİYONLUĞU

Milli takıma konsantre olmak isteyen Ancelotti'nin 2026 Dünya Kupası için geniş çaplı bir program hazırlayacağı konuşuluyor.

En son 2002 yılında dünya şampiyonu olan Güney Amerika ekibinin yeniden eski günlerine dönmek istediği ve bu nedenle Ancelotti'ye geniş yetkiler vereceği ileri sürüldü.

Real Madrid'de Brezilyalı oyuncularla iyi anlaşan Ancelotti'nin milli takımda zorlanmayacağı ve başarılı olacağı konuşuluyor.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...