Samet Akaydın Fenerbahçe'de! Adana Demirspor'a veda etti, transfer resmiyet kazanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samet Akaydın Fenerbahçe'de! Adana Demirspor'a veda etti, transfer resmiyet kazanıyor

SPOR Haberleri

Samet Akaydın, Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybettikleri maçın ardından Adana Demirspor'a veda etti. Fenerbahçe ile her konuda anlaşan 28 yaşındaki stoper İstanbul'da kalarak Sarı-Lacivertliler'le resmi sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Tayyip Talha Sanuç'u sezon başında Beşiktaş'a satan Adana Demirspor, bir diğer stoperini de Fenerbahçe'ye verdi. Samet Akaydın, Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybettikleri maçın ardından takımına veda etti.

28 yaşındaki futbolcu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, kulübü Adana Demirspor'u etiketledi ve "İlkler, enler ve sonlar her zaman özeldir. Unutulmaz" ifadelerini kullandı.

Samet Akaydın, Başakşehir maçında 58. dakikada attığı golle takımının tek golünü atan isim olmuştu.

https://twitter.com/sametakaydin/status/1612533618512904192

MONTELLA TRANSFERİ AÇIKLADI

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise maçın ardından basın toplantısında, "Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'ye gideceği ve Adana Demirspor'un Hulk ile anlaşacağı yönünde haberler var?" sorusuna "Bu seviyelerde kalmak istiyorsak hamlelerimizi yapmamız lazım. Bir dahaki maçta Belhanda ve Kevin cezalı. Samet de olmayacak." cevabını verdi.

Samet Akaydın Fenerbahçe'de! Adana Demirspor'a veda etti, transfer resmiyet kazanıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...