Salih Uçan, Yanal'ın prensi

Salih Uçan, Yanal'ın prensi

SPOR Haberleri

Beykan ve Recep'i gözden çıkaran Fenerbahçe'nin Salih'i de kiralayacağı iddialarına karşılık tecrübeli teknik adam, 'O benim en büyük kozum olacak' dedi.

Topuk Yaylası kampında başlayan kadro daraltma çalışmalarından ilk nasibini alan Beykan Şimşek olurken, Fenerbahçe'nin Salih Uçan'ı da kiralık vereceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Beykan'ı Karabük'e kiralayan sarı-lacivertliler, Recep Niyaz için de Karadeniz ekibiyle görüşmeleri sürdürürken, Salih hakkındaki iddiaların gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Salih'in kiralanmasının söz konusu olmadığı belirtildi. Sarı-lacivertlilere, Salih Uçan için kiralık ve satın alma talepleriyle çok sayıda teklif geldiği, ancak hem yönetimin hem de teknik heyetin Salih'e kapıları nbsp;kapattığı öğrenildi.
20 MİLYONA DA OLMAZ!
Sözleşmesinde 20 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Salih Uçan'ı Manchester United'a bile satmayan F.Bahçe Yönetimi'nin, gelen teklifler hakkında Ersun Yanal'a bilgi verdiği, tecrübeli hocanın ise Salih için, "O bu takımın geleceği. Benim de en büyük kozum olacak. Kesinlikle gönderilmesini istemiyorum" diyerek karşı çıktığı öğrenildi. Yanal'ın Topuk Yaylası'na geldiği gün Salih'le de özel bir görüşme yaparak, "Sen bu takımın en önemli parçalarından birisisin. Hem yöneticiler, hem de taraftarlar senden çok şey bekliyor. Basında çıkan her habere kulak verip moralini bozma. Sadece çok çalış ve işine odaklan" diyerek moral verdi.
SENİ ASLA BIRAKMAM
Başka bir takıma kiralanacağı haberleri üzerine morali bozulan Salih Uçan'la görüşen Ersun Yanal, "Hiç kimseye kulak asma. Burada patron benim ve ben görevde olduğum sürece hiçbir yere gitmeyeceksin" diyerek genç oyuncuyu nbsp;rahatlattı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...